Volg ons op Twitter | home | contact

Maatwerkadvies Rijwoning voor 1945  [terug]

Klik rechts op de ster, en vraag de vrijblijvende
onderzoeksfase aan.

Maatwerkadvies rijwoning voor 1945

Energieverbuik is te meten op basis van de opgegeven energieverbruik van een periode in het verleden. Dit is de meest nauwkeurige vorm. Deze becijfering is terug te vinden in het maatwerkadvies rapport onder "klantspecifiek".

Daarnaast is er een standaard vastgesteld. Deze staat in het rapport onder de noemer "gestandaardiseerd resultaat". Alle verbruiken worden, om een zuiver beeld te vormen voor meerdere jaren, gecorrigeerd met behulp van referentieklimaten. Hierbij wordt uitgegaan van langjarige gemiddelden. De gegevens in deze rapportage zijn gecorrigeerd met behulp van de gegevens van referentieklimaat "De Bilt".

Energie prijs stijging

Er is rekening gehouden met een stijging van de energieprijzen van 6% per jaar. Ook is er gerekend met een rente percentage van 3,0% die jaarlijks wordt afgedragen indien men de investering leent.

Energieverbruik objectief en gebouwafhankelijk meten

Uiteraard is het energieverbruik sterk afhankelijk van levensstijl en gezinssamenstelling. Op basis van de elementen en toegepaste materialen wordt er een energieprestatie index opgesteld. Dit is ook bekend als energielabel. Voor deze woning van voor 1945 is energielabel D met als energieindex 1,62 vastgesteld.

Maatwerkadvies rapport

Open hier het maatwerkadvies rapport van de rijwoning voor 1945.

 

Vrijblijvende onderzoeksfase aanvragen

Copyright © Duurzame Renovatie Netwerk - Website eigendom van E&B Engineering en Bouwbegeleiding BV - Realisatie: Vextra internet solutions